Voorbereidingen voor de Cultuurprijs 2024 in volle gang!

Gepubliceerd op: 17 september 2024 13:00

Facet is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de Cultuurprijs 2024, die begin januari wordt uitgereikt tijdens het nieuwjaarsfeest van de gemeente Emmen. Dit jaar kun je vanaf 15 september al kandidaten nomineren, en dit kan tot 3 november via onze website. We kunnen niet wachten om alle nieuwe nominaties te zien en zijn benieuwd naar de motivaties!

Elk jaar reiken de Gemeente Emmen en Facet de Cultuurprijs uit aan inwoners van Emmen die zich op cultureel gebied hebben onderscheiden. Hilde Trip won de prijs in 2023 voor haar prachtige ‘Natural art’. In 2022 ging de prijs naar Bernard Gepken voor zijn werk als gitarist, componist en producer. En in 2021 werd de prijs toegekend aan illustrator Mayon Middelsjans. Deze prijs is een waardering voor de bijzondere bijdragen van onze lokale talenten.

Wie kun je nomineren? We moedigen iedereen aan om personen, verenigingen of instellingen voor te dragen die zich artistiek hebben onderscheiden en een sterke band met Emmen hebben. Dit kan een kunstenaar, schrijver, muzikant of een culturele organisatie zijn die iets bijzonders heeft gepresteerd.

We hebben veel zin in dit evenement en kunnen niet wachten om alle mooie verhalen en initiatieven te ontdekken. Voor meer informatie en om jouw nominatie in te dienen, bezoek onze website.

Blijf ons volgen voor updates en meer info over de Cultuurprijs 2024!

Naar Cultuurprijs 2024