Met korting naar het ATLAS

Gepubliceerd op: 17 september 2024 08:00

Koop je tickets aan de Theaterkassa van het ATLAS Theater en ontvang op vertoon van je Facet ledenpas € 2,50 korting op de volgende voorstellingen.

OERsterk TheatertOER met Richard de Leth

Wegens groot succes verlengd! Hoe komt het dat we de gebruiksaanwijzing van ons mobieltje beter kennen dan van ons eigen lichaam? Het resultaat is dat de moderne mens steeds dikker, zieker en zwakker wordt. Het is tijd voor verandering. Als nieuwkomer waren vorig jaar alle theaterzalen uitverkocht, dus nu een nieuwe kans om zelf ook besmet te raken met het aanstekelijke gezondheidsvirus.

In de OERsterk TheatertOER geeft bestsellerauteur drs. Richard de Leth inzicht in de handleiding van jouw lichaam. Hij laat je zien met welke simpele stappen jij je gezondheid kunt versterken. Geen taaie kost, maar een ontspannen avond met essentiële leefstijlkennis, anekdotes en grappige verhalen. Is je lijf je lief, leef dan preventief.

De voorstelling ‘OERsterk TheatertOER’ van Richard de Leth is op zaterdag 12 oktober in het ATLAS Theater te zien. Koop je tickets aan de Theaterkassa en ontvang op vertoon van je Facet ledenpas € 2,50 korting. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie.


Lang Leve Amerika met Raymond Mens in het ATLAS Theater

Amerikakenner en politicoloog Raymond Mens gaat in het najaar van 2024 door heel Nederland het theater in met een college over de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Waarom komt Donald Trump eigenlijk terug? Waarom gaat Joe Biden niet gewoon met pensioen? En hoe werkt het Amerikaanse kiesstelsel eigenlijk?

In zijn theatercollege ‘Lang Leve Amerika’ deelt Raymond Mens zijn passie voor Amerika, bespreekt hij de actualiteit én beantwoordt hij vragen van het publiek. Hierbij is de Amerikakenner diezelfde man die kijkers op televisie zien: enthousiast, vrolijk en geestig. Maar vooral: vol passie over het land waar hij zo enorm veel van houdt.

De voorstelling ‘Lang Leve Amerika’ van Raymond Mens is op zaterdag 18 oktober in het ATLAS Theater te zien. Koop je tickets aan de Theaterkassa en ontvang op vertoon van je Facet ledenpas € 2,50 korting. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie.


Help, ik heb een puber

Kluun zijn bestseller staat al twee jaar in de top60 met meer dan 120.000 verkochte exemplaren, de podcast behoorde meteen bij introductie tot de best beluisterde podcasts van Nederland en nu gaat Help, ik heb een puber! ook het theater in.

In Help, ik heb een puber! neemt Kluun je aan de hand van zijn eigen puberteit én die van zijn kinderen mee langs alle obstakels die pubers onderweg tegenkomen. We ontdekken waarom pubers hun bed niet uit kunnen komen. Waarom ze stinken en dat zelf niet doorhebben. We gaan het hebben over hormonen, over puber- én ouderseks, over pubertaal, over drank&drugs en over de ontroerende onzekerheid van pubers van nu en toen.

‘Ik beloof het publiek dat ze na afloop veel meer mededogen hebben met de emotioneelste, gekste, levendigste, onzekerste, aandoenlijkste, roekelooste en redelooste wezens op deze aardbol.’ – Kluun

Help, ik heb een puber! is een show voor iedereen die thuis een puber, een pre-puber of een postpuber heeft. Of wie er zelf ooit eentje was. Een feest, of misschien beter een hel van herkenning.


De voorstelling ‘Help, ik heb een puber’ van Kluun is op woensdag 23 oktober in het ATLAS Theater te zien. Koop je tickets aan de Theaterkassa en ontvang op vertoon van je Facet ledenpas € 2,50 korting. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie.