Gouden Strop Thrillertour komt naar Facet

Gepubliceerd op: 26 september 2024 11:00

Dit jaar organiseert Stichting Gouden Strop in samenwerking met NBD Biblion opnieuw de 'Gouden Strop Thrillertour'. Op zondag 6 oktober belooft het een interessante middag te worden bij Facet Emmen centrum! Met lezingen van twee bekende Nederlandse thrillerauteurs: Wim Bax en Bernice Berkleef.

Tijdens hun unieke lezingen geven Wim Bax, genomineerd voor de Gouden Strop 2024, en Bernice Berkleef, Winnaar van Gouden Strop 2021 en genomineerd in 2024, een kijkje achter de schermen van hun schrijversleven. Wim Bax vertelt over de inspirerende wandeltochten en bijzondere ontmoetingen die de basis vormen voor zijn verhalen. Bernice Berkleef neemt je mee in de wereld van haar boeken en deelt de mooie, lelijke en hilarische momenten uit het schrijversbestaan.

De Gouden Strop Thrillertour is een initiatief van Stichting Gouden Strop en NBD Biblion om Nederlandse thrillerauteurs een groter podium te geven en het thrillergenre in Nederland te promoten. Bezoekers krijgen de unieke kans om deze schrijvers persoonlijk te ontmoeten en alles te weten te komen over hun werk.

Ben jij een liefhebber van Nederlandse thrillers? Dan mag je deze middag niet missen! De lezingen vinden plaats op zondag 6 oktober, van 13:15 tot 15:45 uur. De kosten zijn €5,00 voor leden en €7,50 voor niet-leden.

Meer informatie en tickets